Elsker skønhed > Sundhed og Wellness > Ingredienser og anvendelser > 8 Amazing Anvendelser og fordele ved Safrol Oil

8 Amazing Anvendelser og fordele ved Safrol Oil


Hvis du ikke har hørt om safrol olie før, så den første ting du skal gøre er vide det og vælge en flaske fra den nærliggende supermarked. Fordi de fordele denne olie tilbud er så godt! Har en dårlig hår dag? Brug safrol olie! Ønsker god hud? Så safrol olie er, hvad du skal gå efter!

Ikke bare disse, der er andre fordele ved safrol olie! Vil du vide, hvad de er? Slap af og læs videre!

1. Antiseptisk:

Safrol olie har været brugt som en antiseptisk i mange århundreder. Det er et antimikrobielt ekstrakt. Safrol olie indeholder mange antibakterielle, svampedræbende og antivirale egenskaber. Det er således blevet dømt til at være en effektiv antiseptisk. Dens svampedræbende egenskaber også gøre det en stor fungicid.

2. Hair Care:

Safrol er et effektivt middel, der bekæmper skæl og lus. Et par dråber olie i vandet, som du bruger til at vaske dit hår vil gå langt i at forbedre dit hår sundhed. Også dens naturlige fugtighed fældefangst tendens hjælper blødgøre håret.

3. Aromaterapi:

Aromaterapi er intet andet end massage af kroppen, og især i ansigtet med et præparat af duftende æteriske olier udvundet af urter, blomster og frugter. Safrol olie er blevet anvendt som en parfume siden dens opdagelse. Det har vist sig at have en lindrende virkning på mennesker. Det hjælper med at lindre sindet og kroppen og fremmer et positivt livssyn. Safrol olie er almindeligt anvendt af aromaterapeuterne rundt om i verden.

4. Hudpleje:

Safrol olie har mange anvendelsesmuligheder for huden. Dens naturlige blødgørende egenskaber hjælpe dig smidig hud, mens det er mange antimikrobielle egenskaber hjælper helbrede lidelser som akne, bylder, ringorm og mindre sår og blå mærker. Safrol olie kan også bruges til at lindre smerter fra insektbid.

5. Anti-inflammatorisk middel:

Safrol olie er en anti-inflammatorisk middel, der hjælper med at reducere hævelse og letter smerte. Det er effektivt i bekæmpelsen af ​​reumatiske og arthritis smerter. Dens anti-inflammatoriske egenskaber gør det til en effektiv og nyttig middel mod forskellige andre fælles problemer. Det hjælper også yde nødhjælp fra tandsmerter.

6. Parfume /Aroma:

Safrol æterisk olie blev oprindeligt brugt som en parfume. Det er også blevet meget udbredt i aromaterapi. Det har en unik beroligende aroma. Den antikke verden bruges safrol til sæber og parfumer. Det er stadig bruges som en populær æterisk olie, med en tydelig aroma.

7. Styrker lever:

Vi ved, at safrol olie behandler acne og andre hud lidelser. Det opnår dette ved at befæste leveren. Den lever processer skylle overskydende toksiner fra systemet. Safrol olie styrker leveren og dermed hjælper helbrede acne, eksem og endda psoriasis.

8. Andre anvendelser:

Safrol olie fungerer som en stor sæbe. Det kan bruges til at rense og polere gulve, overflader og stort set alt. Safrol blander sig med de andre kemikalier for at give din rengøring løsning et entydigt behagelig aroma. Således kan du bruge rigelige mængder Safrol at holde dit gulv rent

Bivirkninger af Safrol Oil:.

Selvom safrol olie har mange fordele, der er nogle bivirkninger, som du bør være opmærksom på:

Ud over at være et kendt kræftfremkaldende stof, kan overskydende mængder af safrol olie fremkalde kvalme, døsighed og hallucinationer. Gravide kvinder bør afstå fra at bruge safrol da det kan medføre komplikationer i fødsel.

FDA har forbudt brugen af ​​Safrol. Det kan ikke længere anvendes som aromaer til fødevarer og som et tilsætningsstof på grund af dens kræftfremkaldende natur.

Disse har været de otte øverste fordele ved Safrol Oil. Det sikker gør et bedre alternativ end at besøge en dok. Imidlertid begrænse anvendelsen af ​​Safrol olie som det har mange kræftfremkaldende stoffer. Del denne artikel blandt dine venner, og du deler dine erfaringer med os ved at kommentere nedenfor!